Over de Masseur

De Masseur 

Mijn naam is Jos.

In juli 2020 ben ik verhuisd van Hilversum naar Nijmegen, na 35 jaar terug naar de stad van mijn jeugd en studententijd. Heerlijk wonen en leven is het hier, de moeite waard om te verkennen !  

Nijmegen, staat bekend als de oudste stad van Nederland, welke meer dan 2000 jaar geleden door de Romeinen is gesticht als Novio Magus. Geroemd als kennis, cultuur- en culinaire stad, bewonderd om haar prachtige afwisselende natuur van de Waal, gelegen aan een prachtig rivierenlandschap en haar heuvels bij Berg en Dal, Groesbeek. 

Internationaal bekend om haar grote evenement als De Vierdaagse, de Zeven Heuvelenloop etc.. etc...  

We leven in een roerige tijd, die beheerst wordt door COVID vraagt het om preventieve alertheid. 

Ook ik heb daarom mijn deuren voor het verzorgen van massages een jaar moeten sluiten. Nu ik gevaccineerd ben en we een mogelijkheden hebben om in kaart te brengen met een zelftest of je viraal besmet bent, heb ik besloten weer te gaan masseren. Die test biedt ik gratis aan bij me vooraf aan de massage en duurt 15 minuten. Mocht je viraal besmet zijn dan behandel ik je niet op dat moment.  

Wil je graag een afspraak maken dan kan dat. 

Ik masseer parttime op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag's op afspraak. Dat doe ik naast mijn andere werkzaamheden als verpleegkundige in de GGZ. Mijn agenda loopt snel vol omdat ik dat maar een beperkt aantal uren per week doe, dus ik raad u minstens een week vooruit te reserveren in overleg met mij. 

Dat kan via sms of whatsapp naar mijn nummer 06 - 83 12 63 00  

Heb het goed, blijf gezond en wees welkom

Jos

Mijn leerstijl is er een van onderzoeken, ervaren, doen; 

De ervaring met open geest ingaan; hoofd, hart en handen ...... 

Veel levenservaring, kennis en geduld, deed ik jaren op in ontmoetingen met kwetsbare mensen, in psychiatrische ziekenhuizen als B - Verpleegkundige en Maatschappelijk Werker bij mensen thuis. Ruim 35 jaar ben ik werkzaam als klinisch én poliklinisch Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundig Behandelaar in de GGZ & Verslavings Zorg.

Als tegenhanger voor dit geangageerde drukke bestaan, zocht ik de stilte. Ik maakte kennis met Zen Meditatie in 1999. Daar laad ik me aan op, vind ik mijn inspiratie en acceptatie, met alle ups en downs die het leven brengt.  

Als masseur heb ik mij toegelegd op de holistische massagetechnieken en mij geschoold bij diverse opleiders. Holistische en Ontspanningsmassage massage bij Yvonne Koopmanschap en Evert Klaassen, de Massage Praktijkopleiding bij Kees Reijn;  Hotstonemassage; Stoelmassage; Ontspanningsmassage; Handen en Voetenmassage en body awareness. 

Aansluitend specialiseerde ik mij aan de Post HBO opleiding van de Hogeschool Utrecht tot 1st graduate Mindfulness Stress Reductie Trainer en Mindfulness Cognitief Therapeut.

Bij Coen Tuerlings, te Tiburg bekwaamde ik me in het behandelen en werken met akoestische instrumenten, o.a. klankschalen. Zie https://coentuerlings.mykajabi.com/p/soundfulness-singingbowls

In de massagebehandelingen die ik aanbied is het mogelijk te kiezen uit die combinatie van de verschillende methoden en technieken, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. U knapt er goed van op!

Jos  - MannenMassageWerk.nl/en

"In de massage ontmoeten gever en ontvanger elkaar; dit wederzijds vertrouwen en respect zijn de ingredienten voor herstel en rebalancing van lichaam en geest.  Hierin ervaar ik de liefde en compassie voor het verzorgen van massage! "

Jos  - MannenMassageWerk.nl/en