Over de Masseur

De Masseur 

Mijn naam is Jos.

Sinds 2005 woon ik in Hilversum en wat me trof;  is de vriendelijkheid van de mensen, de ruimte, de rust en prachtige natuur van de omgeving. Hilversum ligt ideaal centraal in het land !

Mijn leerstijl is er een van onderzoeken, ervaren, doen; 

De ervaring met open geest ingaan; hoofd, hart en handen ...... 

Veel levenservaring, kennis en geduld, deed ik jaren op in ontmoetingen met kwetsbare mensen, in psychiatrische ziekenhuizen als B - Verpleegkundige en Maatschappelijk Werker bij mensen thuis. Ruim 30 jaar ben ik werkzaam als klinisch én poliklinisch Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundig Behandelaar in de GGZ & Verslavings Zorg.

Als tegenhanger voor dit geangageerde drukke bestaan, zocht ik de stilte. Ik maakte kennis met Zen Meditatie in 1999. Daar laad ik me aan op, vind ik mijn inspiratie en acceptatie, met alle ups en downs die het leven brengt.  

Als masseur heb ik mij toegelegd op de holistische massagetechnieken en mij geschoold bij diverse opleiders. Holistische en Ontspanningsmassage massage bij Yvonne Koopmanschap en Evert Klaassen, de Massage Praktijkopleiding bij Kees Reijn;  Hotstonemassage; Stoelmassage; Ontspanningsmassage; Handen en Voetenmassage en body awareness. 

Aansluitend specialiseerde ik mij aan de Post HBO opleiding van de Hogeschool Utrecht tot 1st graduate Mindfulness Stress Reductie Trainer en Mindfulness Cognitief Therapeut.

Bij Coen Tuerlings, te Tiburg bekwaamde ik me in het behandelen en werken met akoestische instrumenten, o.a. klankschalen. Zie https://coentuerlings.mykajabi.com/p/soundfulness-singingbowls

In de massagebehandelingen die ik aanbied is het mogelijk te kiezen uit die combinatie van de verschillende technieken, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. U knapt er goed van op!

Jos  - MannenMassageWerk.nl/en

"In de massage ontmoeten gever en ontvanger elkaar; dit wederzijds vertrouwen en respect zijn de ingredienten voor herstel en rebalancing van lichaam en geest.  Hierin ervaar ik de liefde en compassie voor het verzorgen van massage! "

Jos  - MannenMassageWerk.nl/en